az-mask

Despre noi

Suntem AZ Global SRL, partenerul de încredere al companiilor din România care doresc să angajeze muncitori asiatici calificați și dedicați. Cu o experiență solidă de peste 13 ani în acest domeniu, noi, AZ Global Recruiting, ne-am angajat să aducem oportunități de angajare pentru candidați, contribuind la dezvoltarea personală și profesională a acestora.

Suntem conștienți de cerințele pieței muncii din România și de creșterea constantă a nevoii de forță de muncă calificată pentru diverse sectoare economice. În acest context, suntem mândri să fim un jucător vital în conectarea angajatorilor cu candidații potriviți.

AZ Global SRL - Oferim soluții personalizate și eficiente, ceea ce ne recomandă ca o companie de recrutare de încredere și de succes în aducerea muncitorilor asiatici în România.

La AZ Global Recruiting, am dezvoltat parteneriate solide cu 22 de țări asiatice, oferindu-vă acces la o rețea extinsă de candidați, precum și soluții adaptate pentru fiecare cerere în parte. Suntem dedicați în a vă sprijini în creșterea profitabilității și succesului afacerii dvs., recrutând și plasând personal asiatic calificat în poziții cheie.

Transparența și încrederea sunt valori fundamentale pentru noi. Ne angajăm să comunicăm deschis și să fim partenerul de încredere al clienților noștri și a candidaților. Cu o abordare centrată pe formare și dezvoltare, la AZ Global SRL ne asigurăm că candidații noștri se potrivesc perfect cu valorile și cerințele companiilor angajatoare. Investim în dezvoltarea continuă a forței de muncă asiatică și suntem mândri să dispunem de 5 centre de formare unde aceștia sunt pregătiți pentru noile lor poziții.

Fie că sunteți în domeniul Agriculturii, Horeca, Producție sau Construcții, suntem pregătiți să vă asistăm în rezolvarea problemelor legate de personal și să recrutăm muncitori asiatici calificați și necalificați pentru a aduce succes companiei dumneavoastră.

Colaborarea cu AZ Global Recruiting vă oferă oportunitatea de a atrage candidați calificați și motivați, contribuind la creșterea performanței organizaționale și obținerea unui avantaj competitiv pe piața muncii din România.

AZ Global SRL – We Care You Grow!

WE CARE.YOU GROW.

Țările din care recrutăm muncitori

Recrutăm personal din Asia, Africa, America de Sud și Europa. Dintre cele mai solicitate fac parte:

flag

Nepal

flag

Bangladesh

flag

India

flag

Malaysia

flag

Sri Lanka

flag

Morocco

flag

Ethiopia

flag

Kenya

flag

Uganda

flag

Moldova

flag

Romania

flag

Brazil

flag

Colombia

flag

Nicaragua

Vă ajutăm să angajați cei mai buni muncitori pentru afacerea dvs.!

Lăsați-ne un număr de contact și revenim cu un apel la ora convenabilă pentru dvs.