HoReCa

img

Oferim soluții de recrutare pentru afacerile din industria HoReCa, aducând muncitori asiatici talentați și dedicați. Cu experiență vastă în domeniul recrutării de personal, suntem partenerul ideal pentru afacerile din industria ospitalității. Alege AZ Global pentru a beneficia de forță de muncă asiatică calificată și eficientă.

Agriculture

img

Plasăm personal din Asia pentru afacerile din Agricultură. Astfel, garantăm o forța de muncă calificată și dedicată pentru succesul dvs. în acest sector. Indiferent de pozițiile de care ai nevoie la ferme sau sere, alege AZ Global Recruiting și noi îți oferim soluția.

Construction

img

Recrutăm personal din Asia pentru afacerile din Construcții. Indiferent de pozițiile disponibile, cum ar fi zidari, dulgheri, finisori, fierari, sudori, instalatori sau electricieni, la AZ Global, garantăm o forță de muncă eficientă.

Production

img

Recrutăm muncitori din Asia pregătit pentru diversitatea domeniilor: fabrici de conserve și de prelucrarea cărnii, industria textilă, alimentară și electronică. AZ Global Recruiting - soluția ideală pentru necesitățile afacerii dvs. în domeniul Producției.

Fabrici de confecționare

img

Asigurăm muncitori asiatici pentru fabricile de confecționare. La AZ Global Recruiting, realizăm o selecție riguroasă a candidaților, garantând lucrători calificați și dedicați ce vor contribui la succesul continuu al afacerii dvs.

Măcelării

img

Plasăm personal asiatic pentru Măcelării. Cu o experiență vastă în domeniu, ne străduim să asigurăm calitatea și eficiența forței de muncă asiatică pentru a satisface cerințele afacerii dvs. Alege AZ Global și economisește timp pentru recrutarea personalului.

Depozite

img

Recrutăm muncitori din Asia pentru Depozite. Prin intermediul unei abordări meticuloase în procesul de recrutare, la AZ Global ne asigurăm că acești angajați aduc o contribuție valoroasă în mediul de lucru, ducând la o eficiență sporită a afacerii dvs.

Ce oferim?

selectia

Selectarea candidaților:

Selectăm candidații potriviți în funcție de necesități și obiective dvs., apreciind abilitățile muncitorilor asiatici prin diverse teste și analize.

Însoțirea la IGI

Vă însoțim în fiecare etapă a procesului de recrutare, inclusiv în fața celor de la IGI. Astfel, asigurăm un serviciu de recrutare complex ca să nu aveți nici-o preocupare înafară de dezvoltarea afacerii dvs.

igi
visa

Obținerea vizelor

La AZ Global Recruiting, asigurăm obținerea vizelor pentru muncitorii asiatici într-un timp rapid.

Întâlnirea la aeroport

La AZ Global - Garantăm servicii complexe de recrutare, inclusiv întâlnirea candidaților la aeroport.

productie